VÄLKOMMEN TILL FREESE & BRUNOS VEDUGNAR

Vedugnar och tillbehör för både hemmet & restauranger. Förgyll din uteplats med en vedugn - en blandning av doft och smakupplevelse, som förvandlar din trädgård till den populäraste i grannskapet? Gör succé av uteserveringen och gör den till en oemotståndlig oas för hungriga, passerande matgäster. Vedugnen levereras klar för användning, allt du behöver är ett passande recept och en stabil grund att placera vedugnen på. ( Veden får du fixa själv. )

Med den varma temperaturen tillagar du din pizza på 2-3 minuter och eftervärmen är idealisk för gräddning av bröd. Vedugnen kan även användas för grillning eller rökning av fisk och kött. Du behöver absolut  inte vara en mästerkock för att fixa en härlig smakupplevelse tillsammans med hela familjen, vännerna och grannarna. Våra kunder har meddelat att deras gäster har frågat " Hur länge har du tränat på att tillaga pizza? ". 

Våra vedugnar är: 

  • Forni Ciao är en vedugn för din trädgård, altan eller terrass. Den är enkel och smidig att använda och du kan i stort sett tillaga allt i den, pizza, paj, bröd, kött mm.
  • Forni 5 minuti  - i denna vedugn kan du tillaga pizza på ca 5 minuter eller andra delikatesser som pajer, bröd, kött mm.
  • Forno 4 Pizze är en vedugn designad för familjen. Vedugnens breda öppning gör det möjligt för dig att praktiskt tillaga upp till 4 pizzor samtidigt.
  • Ugnstillbehör set no1 innehåller 2 st pizzaspadar, 1 st grillborste & 1 st grillkrok (till ved). Materialet är mässing och rostfritt stål.
  • Ugnstillbehör set no2 innehåller1 st grillgaller, 1 st vedställ, 1 st grillgaffel & 1 st instruktionsbok/receptbok. 

Med en vedugn får du tillgång till en mycket gammal tradition inom kokkonsten. En unik blandning av doft, smak och knaprigt spröd yta som bara kan uppnås med en vedugn.