Big Green Egg Large
Big Green Egg Large
Big Green Egg Large
Big Green Egg Large
Big Green Egg Large
Big Green Egg Large

Big Green Egg Large

Denna modell av EGG passar utmärkt för att tillaga en festmåltid för familj och vänner, eller för professionella ändamål.

Produktens artnr

Large

från 12 795:-

inkl. moms

Beskrivning

Big Green Egg Large

Denna modell av EGG passar utmärkt för att tillaga en festmåltid för familj och vänner, eller för professionella ändamål. Grillgallret med en diameter på 46 cm erbjuder tillräckligt med utrymme för att tillaga flera olika rätter samtidigt

Även denna modell har liksom det mellanstora egget en dubbel fjädermekanism som gör det lätt att öppna och stänga egget med bara en hand, och precis som mellanmodellen kan Large ytterligare rustas med Handler, sidhyllor (Metes) eller en robust arbetsbänk. Med en vikt på 73 kg är det stora egget synnerligen lämpat att bygga in i ditt utomhuskök.

Till den stora modellen hör givetvis också ett stort sortiment med tillbehör. Med hjälp av de tillgängliga grillgallren i nivåer kan man göra matlagningsytan avsevärt större. Och även Big Green Egg Large kan förses med en insats (convEGGtor) för indirekt tillagning och en baksten (Flat Baking Stone) för att grädda härliga lantbröd eller en familjepizza i storformat.

Förutom mångsidigheten har detta stora egg tillräcklig kapacitet för all daglig matlagning, men kan även inta en central plats på grillfesten. Med Big Green Egg Large kan du  tillaga och servera dina gäster många överraskade kulinariska munsbitar.  En bit fisk kan till exempel helt obesvärat tillredas vid sidan om en bunt grönsaker. Och varför inte laga en traditionell gryta för omväxlings skull?  Eller vad sägs om en spansk paella med hjälp av den specialdesignade grillpannan (Paella Grill Pan).

För en översikt av Eggets olika delar, se skiss/info.  

Produktegenskaper

Kolgrillar

Grillgaller yta

Ø 46 cm.

Tillagningsyta

1 688 cm².

Total vikt

73 kg.

Höjd

84 cm.

Relaterade produkter

Ash tool

Askskrapa till Big Green Egg

från 295:-

Cast Iron Grid

Gjutjärnsgaller i fyra storlekar

från 575:-

ConvEGGtor

Keramisk Värmesköld

från 895:-

Metes Sidobord

Finns i fyra olika storlekar

från 1 495:-

Nest Stativ

Finns i flera storlekar

från 2 195:-

Tillbehör till Kolgrillar

TILLBEHÖR

Tillbehör till Kolgrillar

Alla tillbehör till Big Green Egg

 

Senast besökta produkter

Big Green Egg Large

Big Green Egg Large

från 12 795:-